Hip-Hop.Idle.ro

...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Regulamentul Forumului

Go down 
AuthorMessage
wTr | Ch3loo
Admin
avatar

Posts : 10
Join date : 2009-02-14
Age : 22

PostSubject: Regulamentul Forumului   Sat Feb 14, 2009 7:36 am

REGULI GENERALE

1. NU FOLOSITI LIMBAJUL DE CHAT (exemplu: Yahoo! Messenger, mIRC, Msn Messenger, etc) si nu faceti OFFTOPIC in nesimtire!

2. Nu raspundeti doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasatii pe altii sa raspunda. Deasemenea incercati sa folositi mai mult de 2-3 cuvinte in mesajele dvs. Afirmatiile repetate de genul: Okay, merci mult, super tare, bravo sau altele asemanatoare sunt interzise !

3. Folosirea cuvintelor sau inregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului, stergerea contului, etc.

4. Nu abuzati in nici un fel de acest forum. Nu vom ezita sa dam ban pe adresa IP.

5. Este interzis orice atac la persoana. Discutati ideea, nu persoana !

6. Reclama catre alte site-uri este interzisa. Este permisa o singura adresa (de exemplu: daca aveti un site personal, un server de Counter-Strike sau altceva asemanator) pe care o puteti adauga la semnatura ! In cazul reclamelor text nu aveti voie sa folositi alt font in afara de cel Normal.

7. Nu folositi avatare mai mari decat dimensiunile impuse de forum ! (Dimensiunea maxima: 150x130)

8. Aveti voie sa folositi linkuri in topicuri (chiar daca acestea reprezinta reclama), atata timp cat sunt legate de subiectul care se discuta ! Nu aveti voie sa deschideti topicuri cu referire exacta la un site in scopul obtinerii de vizite, se considera reclama ! Deasemenea folosirea linkurilor in profilul dvs. (ex: CS Status) este considerat reclama !

9. Nu folositi imagini in semnatura mai mari decat 500x120. Puteti folosi mai multe imagini care, toate sa nu depaseasca marimea impusa !
10. Folositi CAUTAREA si apoi intrebati pentru ceva daca nu exista pe forum! Numele topicurilor create trebuie sa reflecte continutul subiectului pe care se discuta. Nu vor fi permise topicuri de genul: help, ajutor pls, cum fac, etc
Back to top Go down
View user profile http://ch3loo-server.board-directory.net
 
Regulamentul Forumului
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Hip-Hop.Idle.ro :: Forumul Serverului :: Regulamentul Forumului-
Jump to: